Клієнти, які встановили собі рольставни, зрозуміють, в чому справа. Радимо прочитати цю статтю мешканцям перших і останніх поверхів.
Припустимо, ваша квартира розташована на першому поверсі – поруч із вхідними дверима в під`їзд. Кожного ранку Ви дружно прокидаєтесь о шостій годині, коли у мешканців вашого будинку починається трудовий день і вони, голосно грюкаючи дверима, йдуть на роботу. Не менш Вас дратує вуличний шум і цікаві погляди перехожих. Будь-хто, хто проходить повз, задивляється у ваші вікна. Всім цікаво, що ж відбувається у Вас у квартирі і чим Ви там займаєтесь. Ви ж розрізняєте сусідів за голосами, мимо власної волі стаєте знавцями їх особистого життя, яке яскраво обговорюється біля під`їзду, і знаєте всіх собачників.
А злодії? Що їм вартує потрапити в таку квартиру, як ваша? За даними, 70 % крадіжок відбувається у квартирах перших і останніх поверхів. Дітвора, яка безтурботно грає у футбол перед Вашими вікнами, змушує Вас нервувати, а, можливо, і переживати, якщо доводиться замінювати розбите скло на вікнах.
І ось нарешті Ви вирішили поставити на вікна залізні решітки, заплативши за них пристойні гроші. Звичайно, у сенсі зловмисників чи кинутого м`яча стало спокійніше, але відчуття, що Ви живете серед перехожих, не покидає Вас. З появою пластикових вікон, квартира, звісно, стала більш тихою і затишнішою. Вуличний шум зменшився, але манія переслідування знову змушує Вас рідше включати світло чи постійно закривати штори.
Вихід з`явився з появою ролетних систем, або, простіше кажучи, рольставен. Встановлюючи рольставен на вікна, Ви повинні добре розуміти, що придбаєте не те, що Вам принесе прибуток, а платите за свою безпеку, комфорт і спокій. Це допоможе Вам в будь-який момент заховатися від стороннього світу з його можливими проблемами і суєтою. Від`їжджаючи на довгий час за кордон, на дачу, чи просто йдучи на роботу, Ви бережете свої нерви від негативних думок, що Вас можуть обікрасти або розбити скло у вікні.
І як доповнення до всього, рольставен, на відміну від стальних решіток, не ржавіє, тому доглядати за ними набагато простіше. Згідно пожежних вимог і постановам Верховної Ради України, ролетні системи рекомендовані для монтажу в жилих будівлях та інших закладах.