Обираючи жалюзі для дому, Ви можете легко розглядати всі види жалюзі, так як доступ до виробу має визначене коло людей, і він Вам знайомий. Відповідно, акт вандалізму виключений. Домашній інтер`єр завжди був цікавішим і різноманітнішим, порівняно з офісним інтер`єром.
Наша компанія завжди завжди прагнула задовольнити запити наших Клієнтів, і оформлення домашнього інтер`єру – справа відповідальна і вимагає для цього дуже багату кольорову колекцію і велику різноманітність жалюзі, що є в нашому асортименті. Встановлюючи жалюзі тільки на раму вікна, Ви для себе отримуєте декілька переваг, а саме: вільний підвіконник, на якому будуть чудово виглядати вазони або інші предмети інтер`єру; а також дуже зручний доступ до керування жалюзі і до віконних рам.
Для таких вимог добре підходять рулонні жалюзі, горизонтальні жалюзі, касетні жалюзі, ізолайт -жалюзі і пліссе -жалюзі. Вони також добре поєднуються зі шторами різних моделей.
Спільний тандем жалюзі і штор – це ідеальний спосіб захисту від сонця і одночасно затишний домашній інтер`єр для Вашого дому.
Якщо Ваш вибір впав на інтер`єр у стилі строгості і консервативності, то в цьому випадку добре застосувати такі види , як вертикальні жалюзі, тюлеві жалюзі і візерункові жалюзі. Їх перевага, порівняно з іншими жалюзі – у зручності та простоті експлуатації, а також вони відмінно підходять для великих віконних отворів, а також співпадають з вимогами виготовлення жалюзі від стелі до підлоги.
Останнім часом, великою популярністю стали користуватися фотожалюзі – жалюзі, із нанесеним термічним способом зображення (малюнком, світлиною) на тканину, вертикальних або рулонних жалюзі. Ви маєте можливість образно перенести Вашу кімнату в будь-який куточок нашої планети або дозволити поселитись якій-небудь екзотичній тварині у Вашому інтер`єрі. Вибір жалюзі завжди залишається за Вами, і ми завжди раді допомогти Вам у цьому питання, зробити все, щоб наші жалюзі не тільки виконували своє безпосереднє призначення, але й радували Вас і зігрівали своєю красою.