Вся продукція, пропонована компанією, виробляється на власних потужностях, що дає можливість контролювати якість продукції з самого початку і зменшити терміни очікування для наших клієнтів.

Сендвіч панелі : Tecsedo, ItalPanelli

Унікальність

Тандемні ходові частини, які складаються із спарених роликів, сприяють рівномірному розподілу ваги кожної із секцій. В результаті – зниження навантаження на ходові частини. Знижується опір хитання, шуму, підвищується плавність ходу.

Захист

Серійний фіксатор, призначений для блокування воріт, на випадок поломки пружини, миттєво і надійно зупиняє полотно воріт. Форма секцій воріт Євросерії першим своїм завданням не допускає утворення щілин при пересуванні полотна.

Герметичність

Особо точные, долго сохраняющие эластичность уплотнения на перемычке, на боковых частях, в нижней части ворот обеспечивают высокую герметичность вашего гаража. Нижнее уплотнение выполнено таким образом, чтобы обеспечить герметичность в зоне нижних углов гаражного помещения.

Особливо точні, які надовго зберігають еластичність ущільнення на перемичці, на бокових частинах, у нижній частині воріт забезпечують високу герметичність Вашого гаража. Нижнє ущільнення виконане таким чином, щоб забезпечити герметичність в зоні нижніх кутів гаражного приміщення.
Особлива увага надається сервісу. Маючи великі складські запаси матеріалів, досвідчений і кваліфікований персонал забезпечить швидкий ремонт і налагодження продукції з мінімальними втратами Вашого часу і фінансових затрат.

Сервісна служба 067 705-55-11 , 050 705-55-11 , 048 705-55-11