Компанія Tecsedo заснована у січні 2000 року. Завод із виробництва сендвіч-панелей знаходиться в Сан-Вітторі (Швейцарія) і займає площу 7000 m².
Основним критерієм безперервного розвитку компанії є обов`язковий контроль якості продукції і сировини, а також впровадження інновацій і клієнтоорієнтувальний підхід. Про це свідчить постійний ріст об`ємів виробництва і асортимент продукції, що випускається.

Сендвіч-панелі Tecsedo ефективно використовуються в секційних воротах, які встановлюються у всьому світі від Ісландії до ОАЕ, від Америки – до Китаю. Відкатні ворота із сендвіч-панелей, певною мірою, будуть відповідати архітектурі як сучасного будинку в стилі hi-tech , так як і котеджу в класичному виконанні. Завдяки різноманітним варіантам типу панелей (горизонтальний гофр, широкий гофр і фільонка) та кольорам панелей, ворота ідеально поєднуються з будь-якими оздоблювальними матеріалами.
Ворота із сендвіч-панелей, які імітують текстуру деревини (золотий дуб, темний дуб, венге, зелений дуб, вінчестер), володіють всіма перевагами стальних воріт і надають котеджові елементів престижу та індивідуальності.